Oneway with a view

Varje år kör tusentals Oneway-släp runt i Sverige. Var och i vilka miljöer släpvagnarna hamnar i, är det bara den som hyr som vet. Nu vill vi visa hur fint Sverige är och att färden till ditt resmål kan vara en del av upplevelsen!

Enkelt sagt; njut av resan, hitta en fin utsikt, stanna ekipaget, fota Oneway-släpet – och dela på Instagram med taggarna #onewaywithaview och @onewaybybrenderup! Den utsikt och bild som faller juryn bäst i smaken vinner ett resepresentkort på 10 000:- att resa vidare med i Sverige eller världen.

Så här gör du för att tävla:

  1. Ladda upp en bild på ett Oneway-släp med en fin vy på Instagram.
  2. Tagga inlägget med #onewaywithaview och @onewaybybrenderup så är du med och tävlar om ett resepresentkort värde 10 000:-.

För att vara säker på att vara med i tävlingen, se till att du har en öppen profil på Instagram. Om inte; gå in i Inställningar, välj Sekretess och säkerhet, sedan Kontosekretess och klicka ur Privatkonto.

Tävlingsregler:

  1. Tävlingen pågår mellan 1 juni och 31 augusti 2019.
  2. Vinnaren dras av Brenderup AB.
  3. För att vara med i tävlingen krävs det att tävlingsinlägget består av en bild på ett Oneway-släp och att det är taggat med #onewaywithaview och @onewaybybrenderup.
  4. Vinnaren kommer att publiceras på Oneways Instagram-konto (@onewaybybrenderup) senast 20 september 2019.
  5. Eventuell vinstskatt kan komma att tas ut av vinnaren.
  6. Tävlingen är organiserad av Brenderup AB och sponsras inte, stöds, administreras av eller är ansluten till Instagram.
  7. Genom att acceptera tävlingsreglerna accepterar du att Brenderup AB har rätt att använda din tävlingspost för kommersiella ändamål utan ersättning.

#onewaywithaview