Oneway, hyr här – lämna där, erbjuder hyrsläp för de som inte önskar köra tillbaka släpet. Vi har idag 1 300 släp på 110 uthyrningsplatser runt om i Sverige. Kunderna kan hämta och återlämna sitt släp på vilken som helst av våra depåer och vår specialdesignade bokningsplattform matchar automatiskt bokningar med tillgängliga släp för att möta kundernas behov.

Vi ser kontinuerligt över vår närvaro i landet och just nu söker vi samarbetspartners i Falkenberg, Värmdö, Nacka, Farsta, Huddinge, Sollentuna och Sälen.

HUR FUNGERAR DET?

Ditt uppdrag som depå består i att förvara och underhålla släpen, möta kunden i uthyrningsprocessen och tillsammans med oss utveckla och förbättra konceptet.

Ni upplåter plats för ett antal släpvagnar på ert område. Vi ser till att ni blir tillgängliga för bokning på vår plattform och förmedlar bokningar till och från er. Ni ombesörjer därefter kundmötet vid utlämning och återlämning.

VAD KRÄVS FÖR ATT BLI ONEWAY-DEPÅ?

De flesta av våra depåer är idag av historiska skäl besinstationer men det är absolut inget krav. Det du behöver är en parkeringsyta för minst fem till tio släpvagnar (cirka 30m2), en helgöppen verksamhet alternativt möjlighet att finnas på plats vid behov, samt grundläggande teknisk kunskap. Erfarenhet av uthyrningsverksamhet är givetvis meriterande.

Är du intresserad av att bli Oneway-depå eller vill veta mer, kontakta oss på 036-18 19 90 eller info@onewayrental.com